Rösta gott folk!



en bild på sötaste ester, i loveu

NU EN FRÅGA SOM HELA VÄRLDEN MÅSTE SVARA PÅ,
SKA MAN HA MASSOR AV BILDER I SON BLOGG?
BLIR DEN BÄTTE ELLER EVENTUELT SÄMRE DÅ?
JAG MÅSTE VETA EFTERSOM AJG VILL AH EN BRA BLOGG
HAHAHA SKRIV VAD NI TYCKER NU ! xxD


Hennes låtar spelas 24/7


måndag

Hej allihopa !

Jag är i skolan nu och ja bara sitter och chillar. Messar lite med nora och snackar lite med Alice och Hanna som tydligen ska starta en blogg tillsammans. Kul tycker jag för dom skriver så roligt och är riktigt duktiga data girls ;) haha jag är lixom inte 100% seriös här men. Det är en ända fråga jag har i huvudet hela tiden och det är :  vilken skola ska jag börja  efter årkurs sex? vissa tycker jag ska börja i hemmessta och andra ösby men på ett sätt vill jag ändå börja i stan i någon skola.  Så lämna gärna en komentar och tyck till vilken skola som är bra och så ;)
nu ska vi ha klassråd typ . så hejdå bitches !
/ eran bea


Söndag

Hejsan ! igår hade jag ju gjort världens coolaste design men sen blev något fel och det sket sig mer och mer ;o fyfan vad lack jag blev men nu har ja fixat lite men den är ful , rättare sagt , KOM-OCH-HJÄLP-MIG-FUL!  så därför söker jag någon duktig bloggare som kan fixa upp min blogg lite.  Nog om designen! Idag har jag varit med Vilda, vi badade på Gustavsbergsbadet , det var jättekul och vi bah trängde oss fram överallt! inte för att det är så stort är men, hahahah :)
jag har lock för ena örat nu och det är fett störigt, hahah ;o men nu ska ja gå och fixa lite theee till min onda hals och sätta mig och mysa i soffan !               

Välkommen till min nya blogg!

      

      *förlåt för bilden* 

       KAN JAG BLI DEN NYA BLONDINBELLA? /lämna en röst sötis (A)

                      Jag tror verkligen inte det, men vem vet ?         
                                       

RSS 2.0